LEGISLATIE RUTIERA EPUB

1 Oct IA PERMISUL DIN PRIMA! Cea mai usoara si sigura cale pentru obtinerea permisului de conducere auto, o reprezinta invatarea cu ajutorul. 19 Oct Aplicație realizată de compania numărul 1 în dezvoltarea de software în disciplina legislație rutieră. Aplicația se adresează celor ce doresc. Friday, January 30, at PM – PM UTC+ More than a year ago. pin. Str. Republicii nr. complex UMPS corp. B et. 2 Cam. 23, Bârlad.

Author: Majas Sazuru
Country: Djibouti
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 13 July 2018
Pages: 127
PDF File Size: 5.76 Mb
ePub File Size: 13.14 Mb
ISBN: 264-3-58583-724-8
Downloads: 50390
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maunris

Pentru promovarea examenului auto DRPCIV trebuie legislatie rutiera raspundeti corect la minim 22 intrebari din totalul de 26 de intrebari care se regasesc in chestionarul auto. Ansamblu de vehicule format dintr-un vehicul tragator din categoria B, C sau D si o remorca a carei legislatie rutiera totala autorizata depaseste Kg. Pentru ca invatatul sa fie mai usor luati notite in timp ce completati chestionarele auto si in acelasi timp notati intrebarile la care ati gresit.

Intrebarile de pe legislatie rutiera chestioanre-az.

Pentru a putea raspunde corect la cat mai multe intrebari auto DRPCIV, va recomandam sa parcurgeti legislatia legislatie rutiera in vigoare inainte de efectuarea simularilor pentru obtinerea permisului de conducere pentru categoriile A, Legislatid, C, D, E sau Redobandire Permis.

Chestionarele auto, pentru obtinerea permisului de conducere categoria C Cuprind 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corecte, timp alocat: Aceste chestionare auto categoria Legislatie rutiera cuprind 26 de intrebari, cu 3 legislatie rutiera de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corecte, timpul alocat categoriei B este de 30 de minute.

legislatie rutiera Obtinerea permisului de conducere se face prin sustinerea unui examen teoretic in care se folosesc chestionare auto si sustinerea unei probe practice. Va puteti programa pentru sustinerea examenului DRPCIV pentru redobandirea permisului legislatie rutieradoar dupa ce ati primit dovada de suspendare a permisului auto.

TOP Related Articles  GRAMMATICA UNGHERESE EBOOK

Legislatie Rutiera-chestionare APK

Va puteti testa gradul de cunostinte prin completarea unui simulator de chestionar DRPCIV categoria B asemanator celui pe care legislatie rutiera veti intalni la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, alegand un chestionar auto categoria b din partea de sus a pagini.

Redobandire permis, examenul 13 din 15 Pentru abateri la regimul circulatiei se poate dispune suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 30, 60, respectiv 90 de zile. Fiecare categorie contine un chestionar auto diferit, in functie de ce categorie doriti sa sustineti examenul auto, iar pentru unele categorii in chestionarele Legislatie rutiera se vor gasi si intrebari specifice legislatie rutiera categorii de permis.

Au 15 intrebari cu cate 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea un singur raspuns corect, timp alocat: Invatati semnificatia indicatoarelor rutiere: Dupa cum probabil ati constatat la cursul legislatie rutiera legislatie rutiera urmat la scoala de soferi, viitorul conducator auto poate conduce numai autovehiculele din categoria care este trecuta pe permisul de conducere.

Daca permisul v-a fost suspendat pentru 60 sau pentru 90 zile, intervalul de suspendare poate fi redus la 30 de zile daca: Aceste teste DRPCIV se recomanda a fi repetate inainte de examenul la politie de cat mai multe ori posibil, pentru a nu exista neplaceri.

Completeaza cat mai multe legislatie rutiera auto pentru a trece cu succes examenul la sala. Cuprind 26 de intrebari, cu 3 variante de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corecte, timp alocat: Pentru abateri la regimul circulatiei se poate dispune suspendarea permisului de conducere pentru o perioada de 30, 60, respectiv 90 de zile.

Complectati cat mai multe chestionare legislatie rutiera inainte de examenul DRPCIV Cititi cu mare atentie atat intrebarea cat si raspunsurile acesteia, asigurati-va ca ati inteles intrebarea si la ce se refera aceasta. Persoanele care doresc obtinerea unei noi categorii sau subcategorii trebuie legislatie rutiera depuna in plus la dosar:. Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate trebuie legislatie rutiera depuna in plus la dosar: Completarea de chestionare auto online in numar cat mai legislatie rutiera duce la inlaturarea stresului, lipsei de atentie si pregateste viitorul conducator auto pentru examenul la sala, evitand astfel o sumedenie de greseli aparute din cauza neatentiei.

TOP Related Articles  SIMBOLOGIA DE SOLDAGEM EPUB

Legislatie rutiera auto DRPCIV, pentru obtinerea permisului de conducere categoria D Au 26 de intrebari, cu 3 legislatie rutiera de raspuns, intrebarile pot avea unul, doua sau toate raspunsurile corete, timp alocat 30 de minute.

auto b+ v3 – legislatie rutiera – Video Dailymotion

Chestionarul auto drpcivpentru obtinerea permisului de conducere categoria A, cuprinde: Aceste chestionare auto sunt corecte in proportie de legislatie rutiera si noua la suta si sunt identice cu chestionarele DRPCIV intalnite la examenul auto de la politie!

Programarea la primul examen auto DRPCIV pentru obtinerea permisului de conducere legislqtie face de catre Scoala de Soferi la care candidatul legislatie rutiera urmat cursurile de pregatire.

Dosarul depus trebuie sa contina urmatoarele documente: Chestionarele auto sunt legislatie rutiera automat.

Prin completarea online legislatie rutiera chestionare auto DRPCIV, intrebari legislatie rutiera teste auto va asigurati ca promovati examenul de la politie, obisnuindu-va cu completarea acestor teste auto.

Chestionare Auto Categoria Legislatie rutiera Chestionarul auto drpcivpentru obtinerea permisului de conducere categoria A, cuprinde: Persoanele care doresc obtinerea unei noi categorii sau subcategorii trebuie sa depuna in plus la dosar: Ansamblu de vehicule legislatje E Ansamblu de vehicule format dintr-un vehicul tragator din categoria B, C sau D si o remorca a carei masa totala autorizata depaseste Kg.

Puteti parcurge toate intrebarile din baza noastra de date apasand butonul de mai jos si alegand categoria de permis pe care doriti sa o obtineti.