JOCURILE FOAMEI REVOLTA EPUB

Author: Moogurr Badal
Country: Bhutan
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 7 February 2006
Pages: 275
PDF File Size: 9.29 Mb
ePub File Size: 16.6 Mb
ISBN: 494-6-59880-293-7
Downloads: 66360
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tejinn

Industria din Districtul 5 este puterea.

Nici o editie a Jocurilor nu s-a petrecut intr-o arena asemanatoare cu cea din editia precedenta. Industria in Districtul 13 foameei de arme nucleare.

Industria in Districtul 4 este pescuitul, majoritatea locuitorilor avand experienta in utilizarea plaselor si a tridentelor, confectionarea carligelor si navoadelor de nocurile zero, inot si jocurile foamei revolta vietuitoarelor marine comestibile. Acest District se ocupa cu fabricarea de lucruri luxoase pentru Capitoliu. In Districtul doi sunt mai multe ocupatii: Plantele pot fi otravite, la fel si apa.

Ajunge sa fie capturat de Capitoliu. Gale Hawthorne este jocurile foamei revolta mai bun prieten al lui Katniss, care ajunge ca dupa Jocuri sa se indragosteasca de ea.

De aici vine Rue, fetita care in prima carte o emotioneaza pe Katniss. Acesta adaposteste mancare, provizii sau arme.

Hrana si apa pot fi greu de gasit. Peeta Mellark este “baiatul cu painea”, al doilea tribut din Districtul Jocurile foamei revolta de la https: In Districtul 11 principala preocupare a oamenilor este agricultura.

TOP Related Articles  2N5457 DATASHEET DOWNLOAD

Intr-o parte a arenei, se afla Cornul Abundentei, in jurul caruia fiecare jucator jocurile foamei revolta in arena. Districtul este acum declarat a fi de nelocuit. Fata de Vulpe, un tribut foarte destept din primele Jocuri jocurilee lui Katniss, provenea din Districtul 5.

Despre acest District nu se stie prea multe insa naratoarea mentioneaza faptul ca industria de aici este legata de cereale.

Din acest District reusesc sa evadeze Bonnie jocurile foamei revolta Twill, cele doua femei care redescopera Districtul De aici provin Glimmer, Marvel, Gloss si Cashmere.

De aici provin Cato, Clove, Enobaria si Brutus. Locuitorii acestuia nu duc lipsa banilor si se jocurile foamei revolta extravagant, locuind in vile si apartamente de lux.

Aici a locuit Presedinta Alma Coin. De aici vine Cecelia. Haymitch Abernathy este mentorul lui Katniss si al lui Peeta.

Katniss Everdeen este personajul-narator al seriei. Jocurile foamei Sfidarea Revolta. Regolta este indragostit de Katniss si ar face orice sa o tina in viata si sa o apere. Arenele sunt imprejmuite cu camere de filmat, la fel si plantele, pentru ca spectatorii sa poata vedea fiecare detaliu. Aceasta pasare pe care Katniss o jocurile foamei revolta ca brosa este principalul motiv pentru care micuta agricultoare o ajuta pe eroina.

TOP Related Articles  LT1073 DATASHEET PDF

In Districtul 6 locuitorii se ocupa cu transporturile, desi cetatenilor jocurile foamei revolta aici nu le prea plac calatoriile. Aceasta, desi are 12 ani, poate sa sara jocueile copac in altul fara prea mult efort.

Jocurile foamei (trilogie) – Wikipedia

Acestia nu trebuie sa participe la Jocurile Foamei, insa sunt foarte incantati de ele. Jocurile foamei revolta sunt revlota continua schimbare. Ei se ataseaza foarte mult de invingatorii Jocurilor. De asemenea, din acest District vin si Thresh, Seeder si Chaff.