CODURI CAEN 2014 PDF

Cod COR actualizat permanent. Coduri COR pentru toate ocupatiile. HG / pentru modificarea si completarea HG / privind aprobarea. Redactarea Strategiei Nationale de Export (SNE) , s-a facut urmare (cod CAEN rev 2) şi produsele sale nu sunt de găsit printre. Uploaded by. Deea Larisa. Coduri CAEN Actualizat Uploaded by. Deea Larisa. Formular Cerere Pentru Studenti Inscriere Cursuri BREDEX

Author: Arataxe Faujar
Country: Tajikistan
Language: English (Spanish)
Genre: Spiritual
Published (Last): 9 June 2006
Pages: 83
PDF File Size: 14.34 Mb
ePub File Size: 6.78 Mb
ISBN: 558-7-11426-840-4
Downloads: 42679
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tygora

Este posibil ca, pentru unele ocupatii, sa existe reglementari speciale care a stabileasca alte nivele de instruire necesare.

Nivelul de instruire prezentat este cel stabilit de metodologia Clasificarii Ocupatiilor din Romania.

Asistent de cercetare economist in economie agroalimentara. Grupa majora 1 nu are stabilit un nivel anume, continand ocupatii ce necesita nivele de instruire diferite care uneori sunt coxuri prin alte reglementari. Asistent de cercetare economist in management. Asistent de cercetare economist in marketing.

TOP Related Articles  SAVUSHUN PDF

Cercetator economist in economie agroalimentara. Cercetator economist in economia generala. Asistent de cercetare economist in gestiunea economica. Cercetator economist in relatii economice internationale. Asistent de cercetare economist carn economia mediului.

Coduri CAEN firme şi PFA

Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios.

Cercetator economist in economia mediului. Economistii efectueaza activitati de cercetare, de monitorizare a datelor, de analizare a informatiilor si pregatesc rapoarte si planuri pentru a rezolva problemele economice si de afaceri, dezvolta modele de analiza, explica si prognozeaza comportamentul economic.

Asistent de cercetare economist in relatii economice internationale.

Grupa de baza face parte din Grupa majora 2 – Specialisti in diverse domenii de activitate Subgrupa majora 26 – Specialisti in domeniul juridic, social si cultural Grupa minora – Specialisti in domeniul social si religios Corespondenta ISCO Cercetator economist in management.

TOP Related Articles  PLANT PHYSIOLOGY LINCOLN TAIZ EDUARDO ZEIGER PDF

Administrator financiar patrimoniu studii superioare.

Cercetator economist in marketing. Cercetator economist in gestiunea economica. Acestia ofera consiliere pentru afaceri grupurilor de interes si guvernelor pentru a formula solutii la problemele economice si de afaceri prezente sau viitoare.

Coduri CAEN firme şi PFA 2018

Asistent de cercetare economist in economia generala. Secretar economic studii superioare. Documente Rubinian Legislatie Articole Dictionar.