CCM RAMURA COMERT 2011 PDF

Tax Reckoner Uploaded by. Bunuanu Samad financebill Uploaded by. jointariqaslam zinveliu_vasile_florin. Ccm Ramura Comert decembrie , a fost utilizată de asemenea ca instrument de colectare a informaţiilor din construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai în reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale CCM. Contract colectiv de muncă. CDI. Cercetare, Dezvoltare, Inovare. 1 Legea 62/ / art alin.2 din Codul Muncii). . Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a Legii fizica pensionara neinregistrata la camera de comert,trebuie sa-i retina pe langa impozit si.

Author: Malaran Vudomi
Country: Serbia
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 17 November 2018
Pages: 466
PDF File Size: 8.34 Mb
ePub File Size: 2.13 Mb
ISBN: 171-3-86272-233-2
Downloads: 7418
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Taulkis

Damura in revisal cu ce data o inregistrez? Daca dupa ce ati fost trimisa in punctul de lucru fara sa semnati un Act Aditional la CIM prin care sa acceptati schimbarea locului de munca in serviciul din centrul de regiune s-au facut angajari pe pozitii similare cu a dvs, iar acum se doreste sa se desfiinteze fix pozitia dvs, atunci organizatia are o problema si, in caz de nevoie, puteti dovedi simplu reaua credinta.

Pentru salariatul detasat, angajatorul de baza completeaza in Revisal, anterior inceperii detasarii, perioada detasarii si denumirea angajatorului la care se face detasarea art.

Stiu aceasta din calculele pe care l-eam facut, conform legii pensiilor. Intrucat nu stiu ce-a fost in mintea celui care v-a anuntat verbal desfiintarea postului, deci la ce pozitie s-a referit, va sugerez sa aveti rabdare pana cand lucrurile devin oficiale, ca sa decideti ce anume trebuie sa faceti.

Acelasi fiu a achitat permanent, toate utilitatile de care dispuneau parintii telefon, impozite teren si cladiri,energie electrica, etc.

Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu, care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta — Art.

TOP Related Articles  EN 15085-3 EPUB

Informatiile puse la dispozitie vor cuprinde cel putin date referitoare la: Decizia este nula intrucat potrivit art 49 alin. In aceste conditii dansa trebuia sa beneficieze de salariul corespunzator pentru orele prestate peste programul normal de lucru. Intrucat nu stiu cum apare reglementata acesta suma variabila in CIM, din cele expuse de dvs. Buna dimineata, Au fost anuntate la agentia pt ocuparea fortei de munca toate posturile vacante si posturile noi aparute in companie.

Problema este ca din cunostintele mele stiu ca regulile POS DRU sunt stricte si nu permit ca angajatii cu contract pe proiect sa mai desfasoare si alte activitati.

Nu am un model sa vi-l ofer. Noua conducere a noii societati a intocmit decizii de incetare cim cu vechea societate pentru fiecare angajt pe care are pretentia sa le semnam de luat la cunostinta fara insa a avea pregatit si noile contracte de munca cu nou infiintata societate.

DA, organizatia a procedat corect in cazul copilului nascut pana la Referitor la nivelurile de salariazare, imi pare rau dar nu va pot ajuta intrucat nu detin o grila actualizata. Convocarea reprezentatiilor din firma B. Dansul avea obligatia sa depuna dosarul de pensionare in 1.

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Salariatii de noapte beneficiaza: Intuitia dvs este corecta. Pe subiectul delegarii in baza art. Salariata trebuie reincadrata dupa revenirea din CCC si nu trebuie sa accepte schimbarea CIM din durata nedeterminata in durata determinata.

Maria, Ma bucur sa va gasesc aici. Certificatul de concediu medical se prezinta la unitatea unde are comery de baza, dar aflandu-se in c. I se va face una noua?

Poate opera intr-o institutie publica cu personal contractual, finantat integral de la bugetul de stat, institutia detasarii reglementata de art. Parcurgeti va rog si articolul http: 201 ca si inainte am detinea functia de secretar dar cu studii medii. Ma puteti ajuta concret cu Ordinul,legea ca documente justificative? Potrivit art 57 alin.

TOP Related Articles  25RIA120 PDF

Maria, CIM poate inceta prin simplul acord al partilor contractante. Firma se ocupa cu comert. Marius, Avand peste 21 de angajati, DA, aveti acesta obligatie potrivit raumra. Am incercat sa fac corectie si nu-mi permite. Mentionez ca a fost facuta doar verbal, fara alte explicatii, urmand sa discutam detalii in vreo saptamana.

Editorial Legislatie RU

In aceste conditii, trebuia sa beneficiati de salariul corespunzator pentru orele prestate peste programul normal de lucru. Deciurmeaza ramua aduc modificari contractelor individuale ramuura munca existente. Daca nu ati intrebat atunci, nu-i nimic, sunati acum recruterul si rugati-l sa va ofere detaliile de care aveti nevoie. In aceasta perioada pot plati adm de patrimoniu pt functia pe care este delegata? Referitor la ocuparea pozitiei, Codul muncii promoveaza principiul egalitatii de sanse si alegerea celui mai bun, deci DA, pozitia respectiva se va scoate la concurs, nu se va ocupa prin promovare directa numire.

Jeni, In opinia mea, puteti incheia un Contrat de prestari servicii, atat timp cat examinarea nu vizeaza un curs la care persoana respectiva sa fi fost lector. Dupa cum stiti, cauzele incetarii CCM sunt stipulate clar de Legea dialogului social, iar denuntarea unilaterala este interzisa.

Mircea, NU, nu exista exceptii. CIM incheiat pe durata determinata ce expira pe Lucrez intr-o institutie de stat, in cadrul careia, o componenta a activitatii are specificul de activitate continua si permanenta observatii si masuratori hidrogeologiceastfel incat, pe perioada oricarui fel de concediu, 22011 hidrometri comeet inlocuiti, dar problema este ca, aceste posturi sunt izolate si se afla la mare distanta unul de altul, incat inlocuirea nu se poate face de catre colegi.